keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Huhtikuu -15
 
Huhhuh, kymmenen kuukautta siitä kun olen viimeksi kunnon postausta tänne blogiin raapustanut. Monta kertaa on käynyt mielessä, että blogia pitäisi päivitellä, mutta ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa, eikä sen puoleen kyllä motivaatiotakaan. Nyt kuitenkin näin lomalla sain otettua itseäni niskasta kiinni ja monen kuukauden jälkeen avasin bloggerin.
 
Niin, mitäs meille näin pitkän hiljaiselon jälkeen kuuluu? Noh meille kuuluu ihan hyvää, tässä vajaassa vuodessa on tapahtunut paljon, todella paljon ja nyt voisin niistä isoimmista asioista hieman kertoa lisää.
 
Viimeisessä kuulumis postauksessa kerroin Golda Jadesta joka on ollut mulla nyt 1,5 vuotta valmennuksessa. Sen kanssa startattiin alku keväällä ensimmäistä kertaa ja oltiin maalissa kolmantena ennätys ajalla 2.38,0. Kaksi seuraavaa starttia päätyivät sijoin 3 ja hll. Hylky startin jälkeen se sitten lähti, meidän voittoputki. Kesän aikana napattiin yhteensä 8 voittoa ja parannettiin ennätys lukemiin 2.28. Jade lukeutuu kyllä ehdottomasti yhdeksi vaikeimmista poneista mitä olen ajanu, mutta on se kyllä ihan mahtava persoona ja kovapäinen kilpaponi!
 
 
 

Kuninkuusravit 2015
 
Keväällä joukkoon liittyi Ruotsista Gotlanninrussi Miniatyr, joka kuuluu suomen nopeimpiin poneihin. Minin kanssa tuli tänä vuonna myös 8 voittoa. Parhainpina saavutuksina ehdottomasti Suomen Mestaruuden toinen sija ennätyksellä 1.42,3. Ja Poniruhtinuuden voitto Ypäjän Ponikuninkuusraveissa!
Miniatyr, Poniruhtinas 2015 
 
Tänä vuonna olen päässyt myös ajamaan paljon eilaisia poneja. Kuten Suomen avoimiin sarjoihin kuuluvaa shetlanninponi Ekslätts Sacrificea. Sakken kanssa startattiin ensimmäisen kerran toukokuussa Seinäjoella ja poni oli ensimmäisenä maalissa ja olisi mennyt hyvän ajan, mutta tuomarit päättivät hylätä meidät maaliin tulon jälkeen. Kaksi voittoa saatiin kuitenkin tämän kauden aikana napattua sekä oltiin Suomen Mestaruudessa ja Pienmestaruudessa kolmansia. Useampi isompi lähtö jäi Saken kanssa ajamatta mutta viimeisimmissä starteissaan poni alkoi vasta olemaan parhaassa iskussa. :)
 
Ekslätts Sacrifice

Koko ravivuosi 2015 on ollut hieno. Ohjastajana olen ajanut yhteensä 32 voittoa ja kaikki ponit ovat petranneet ihan älyttömästi. Mainitaan tähän loppuun vielä marraskuiset Jyväskylän poniravit joissa tuli meille yhteensä neljä voittoa, voitot nappasivat lainaohjastettava Allgunnens Galina, treeniponi Jade, sekä omat ponit Nalle ja Mini, huikea reissu!
Niin ja olihan Kossikin kesällä Ponikuninkuusraveissa Kuningatarkilpailun kolmas. :)

Ponien sivuillekin on päivitetty nyt joitakin uusia kuvia ja starttitietoja.
Saa nähdä miten tämä blogin päivittely tästä nyt jatkuu, vai jatkuuko ollenkaan.

Allgunnens Galina
 
Kossi, Villiponi 2015
 

1 kommentti: