perjantai 2. tammikuuta 2015

Yhteenvetoa

Täällä taas! Joulu oli ja meni, samoin joulukalenteri. Joulukuussa tuli postauksia joka päivä jouluaattoon asti ja jouduin jonkinverran stressaamaan siitä. Jouluna päätin sitten että nyt kun kalenteri loppui, otan ihan rennosti blogin suhteen loppuvuoden, enkä stressaa siitä yhtään.

Nyt vaihtui vuosi, mikä tarkoittaa sitä että kaikki hevoset vanhenivat vuodella. Hassua ajatella että Vallukin on jo kolme vuotias! Sain muuten joululahjaksi uuden kameran, kun edellinen hajosi, eikä sitä pystynyt enää korjaamaan. Nyt sitten en voi ainakaan sanoa tekosyyksi että "en ole voinut tehdä postausta, koska en ole saanut kuvia".

 
 Joku onkin jo kysellyt että milloin teen vastausvideon teidän lähettämiin kysymyksiin. Piakkoin saatte sen, itseasiassa kuvasinkin sen jo ennen joulua, mutta päätin kuitenkin kuvata sen uudestaan, nyt kun sain tuon kamerankin, jossa on muuten kääntyvä näyttö. ;)

Mutta nyt! Haluaisin kuulla teiltä lukijoilta hieman mielipiteitä tämän blogin joulukalenterista. 
Mikä oli suosikki postauksesi ja miksi, mistä et pitänyt, mitä olisit halunnut muuttaa ja muita ehdotuksia ja parannuksia seuraavaa vuotta varten, mikäli silloinkin kalenterin teen! :)


6 kommenttia:

  1. Sun kalenteri oli oikein hyvä, mikä kamera se on minkä sait (tai siis se malli)? :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki postaukset oli kivoja/hauskoja:D.Musta ei oo mitää parannettavaa:)

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin kovasti kaikista joulukalenterin luukuista ! Erityisesti mieleen jäi ne videot (:

    VastaaPoista