keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 11

Linkkaa blogisi!

Kerran aikaisemmin olen tehnyt linkkaa blogisi- postauksen, muistaakseni sekin taisi olla joulukalenterissa. Silloin kuitenkin listasin suosikkini linkatuista blogeista ja kopioin esittely tekstit joko blogeista, tai kommenteista minkä bloggaajat olivat jättäneet blogiaan linkatessa. Nyt kuitenkin teen ihan "kunnon" linkaa blogisi- postauksen. Eli linkaa blogisi kommentti boksiin ja tee siitä lyhyt esittely teksti. Minä sitten käyn kaikki linkatut blogit läpi ja kerron omat mielipiteeni blogeista jotka olivat suosikkejani. Mutta jos blogeja linkataan vain vähän niin sitten saatan kertoa jokaisesta blogista jotakin. Mutta toivottavasti saan mahdollisimman paljon blogeja "tutkittavaksi". :)

Ja loppuun vielä pahoittelut ettei eilen tullut luukkua, mutta blogger ei suostunut julkaisemaan sitä.

10 kommenttia:

 1. http://huippuponi.blogspot.com
  Pikkuhiljaa takaisin henkii heränny pääosin kahdesta raviponista kertova blogi. Välillä myös vähän ratsu juttuja ja kuvia muista tallin hevosista :) kaikkija sivuja oon päivittämässä ajantasalle kunhan kerkeän :)

  VastaaPoista
 2. http://neaastblog.blogspot.fi
  Blogi kertoo raviponin ja hänen omistajansa elämästä :)

  VastaaPoista
 3. http://anskujaniilo.blogspot.com
  Blogia kirjoittelee kohta 18v tyttö Etelä-Suomesta. Blogissa esiintyy oma ravihevoseni sekä ponini, mutta myös oman ravitallimme hevoset ovat suuressa roolissa.

  VastaaPoista
 4. http://aadaponit.blogspot.fi/?m=1

  Blogia kirjoittaa 12 Etelä-Suomesta. Blogi kertoo mun kolmesta raviponista ja meidän ravihevosista. :))

  VastaaPoista
 5. http://russponinelamaa.blogspot.fi/
  Russi, shettis ja torinhevonen. Blogissa siis juttuja raveista ratsastukseen.

  VastaaPoista
 6. http://emmajasamppa.blogspot.fi
  Blogi kertoo valmentautumisesta ja treenaamisesta tavoitteena ravikilpailut ja p-ajolupa. Blogin päätähtenä komeilee 12 vuotias shetlanninponiruuna Samppa. Samppa tuli mulle vasta kesällä mutta tähän aikaan on mahtumut paljon kaikenlaista! Tetvetuloa seuraamaan meidän arkielämää ja vähän muutakin!:)

  VastaaPoista
 7. http://zoegaii.blogspot.com
  Blogi kertoo 3v russponista jonka kanssa tavoitellaan raviradoille. Tällä hetkellä blogissa esiintyy myös 4v shettis jonka kanssa tulevaisuus on vähän avoinna mutta ehkä senkin kanssa eksytään raviradoille jos ehditään kuskin vikan a-poni vuoden aikana.

  VastaaPoista
 8. http://soffenblog.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 4 vuotiaan raviponinalun elämästä niin onnistumisineen kuin epäonnistumisineenkin. Ravit tai ajo ei ole kuitenkaan se tärkein juttu vaan me pidetään hauskaa, eikä oteta tätä niin vakavasti. Pippurilla on nyt ratsastettukin kesän alusta lähtien ja ollaan päästy yhdessä maastoilemaan pieniä pätkiä. Tavoitteena on saada molemminpuolinen luottamus ja ennen kaikkea pitää hauskaa!

  VastaaPoista
 9. http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 17-vuotiaan poniratsastajan elämästä oman pienen ja parhaan ponin kanssa. Kilpaillaan esteratsastuksessa blogin päätähden, Maistron kanssa. Ratsastuksen lisäksi puuhaillaan kaikkea muuta kivaa, kuten maastakäsittelyä, ohjasajoa, irtojuoksutusta, agilityä, talvella pulkkaratsastusta ja kesällä uimista. Tervetuloa mukaan yli 500 lukijan joukkoon! :)♥

  VastaaPoista
 10. http://heidi-wee.blogspot.fi/

  Blogissa 20-v. sekä raveista että ratsastuksesta + valokuvauksesta innostunut nainen kertoo runsaiden kuvien kera 3-v lv-tamman kanssa puuhailuistaan. Tavoitteena tietenkin raviradat.

  VastaaPoista