sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulukalenteria

No niin! Nyt tarvitsen teidän kaikkien lukijoiden apua. Huomenna alkaa nimittäin joulukuu ja joulukalenteria olen hieman suunnitellut tekeväni. Joitakin luukkuja olen tehnyt ja suunnitellut, mutta jonkin verran ideoita viimeisiin luukkuihin puuttuu, joten nyt tarvitsen teidän apuanne, mitä haluaisitte lukea ja nähdä tämän blogin joulukalenterissa? Mm. Mydayta ja linkkaa blogisi- postausta tulossa! :)

Torstaina  käytiin siellä Kouvolan raveissa, ninkuin viime postauksessa mainitsinkin. No Masihan nappasi sieltä helpon ja ylivoimaisen voiton, parantaen noin sekunnin ennätystään. Vauhtia ponilta löytyy vielä vaikka kuinka, mutta aina jossain vaiheessa matkaa ponista tuntuisi kivemmalta vaan jäädä hölköttelemään tai kävelemään. Nytkin takasuoralla alkoi ponia laiskottamaan ja jouduin jonkun verran käskeä sitä. Voi vitsi miten helppoja sarjoja noi olisi sille jos se viitsisi kokomatkan mennä sitä vauhtia mitä se oikesti pääsisi. :D
 

Kouvolassa meillä oli myös 3 vuotias ori Mr Point, joka valitettavasti laukkasi lapsellisuuttaan ekaan kurviin, mutta kiri sen jälkeen tosi vahvasti ja loppusuoralla ehti vielä haastamaan johto hevosta, mutta valitettavasti hävisin vain pään mitan verran voittajalle.
Laramie Point puolestaan jäi johtavan taakse ja takasuoralla johtohevonen alkoi väsyä ja Lara jäi sen taakse pussiin. Viimeisessä kurvissa kun tamma pääsi väljille vesille, kiri se tosi hyvin ja ehti vielä kolmanneksi!
Mutta, nyt niitä ehdotuksia kaipailesin! :)

5 kommenttia:

 1. Parhaat palat raveista. Vaikka mikä on parhain startti tai jotain.. :)

  VastaaPoista
 2. -Jonkun ponin näkökulmasta kirjoitettu postaus,
  -Postaus, jossa kerrot, kuinka valmistaudutte starttiin (esim. viikkoa ennen ja starttipäivänä)
  -Kooste hauskoista/epäonnistuneista kuvista
  -Ravit vs ratsastus
  -Ponien ruokinta
  -Kurkkaus omaan blogilukemistoosi

  Tuossa jotain ehdotuksia, joita olisi kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään ainakin monenlaisista mielipidepostauksista jotka liittyvät esim raviurheiluun ja hevosteluun yleisesti. :)

  VastaaPoista
 4. jotain kertomusta ponien treenistä. Lenkkien pituuksia yms.

  VastaaPoista