torstai 27. marraskuuta 2014

Ei mennyt ihan putkeen...

Lyhyesti ja ytimekkäästi, ei ollut lauantai meidän päivä ei. Tamma tuntui jo lämmityksessä huonolta, startissa lähdettiin hitaasti matkaan ja ensimmäinen puoli kierrosta mentiin hapuillen, eikä askeleet meinanneet löytyä millään, lisäksi poni kävi ihan liian kuumana. Viimisessä kaarteessa alkoi viimein askeleet löytyä ja vauhtikin koveni kymmenen sekuntia, mutta kun näin olisi pitänyt olla jo alkumatkasta asti. Loppusuoraa tultiin kovaa ja saavutettiin edellä meneviä, mutta siinä kohtaa oli jo liian myöhäistä ja maali tuli vastaan. Nyt olisi taas pitänyt olla se 1600 metrin matka. :/

Tänään koitetaan lainaohjastettava Masin kanssa Kouvolassa, että miten paalulta päästään pötkimään takamatkan kovia poneja pakoon vai päästäänkö mitenkään...1 kommentti:

  1. Hei! Kiinnostaisiko sinua liittyä bloginettiin? Bloginetti on blogiportaalin tyylinen sivusto, jonka avulla yritämme tuoda varjossa olevia hevosblogeja useamman silmäparin nähtäväksi. Jos kiinnostaa, laita sähköpostia niin sat lisätietoja: bloginetti@gmail.com ! :) Julkasemme ensimmäiset bloggaajat 6.12!

    Terveisin:
    Ylläpito / http://bloginetti.blogspot.fi/

    VastaaPoista