torstai 23. lokakuuta 2014

Kuvailuja

 

Moikka kaikki!
Nyt tuntuu että postaus inspis olisi pikku hiljaa palailemassa, ja mulla onkin jonkin verran jo ideoita blogin suhteen ja postauksiin. Ongelmana on valitettavasti edelleenkin se että meidän kamera on yhä rikki, eikä meinata oikein löytää tästä läheltä mitään liikettä missä sen voisi korjauttaa. Tänään onneksi sain lainata eräältä kaveriltani kameraa hetkeksi niin sain muutamia kuvia räpsittyä poneista ja hepoista ihan vaan tarhoissa.
news Point
 


Eilen oli ensimmäinen syysloma päivä, (liekö se sitten tämän bloggaus innostuksen syy) ja heti ekana lomapäivänä otettiinkin ilo irti ja reippaina tyttöinä Veeran kanssa ajettiin kaikki ponit. Ihanaa kun nyt lomalla ei tarvitse pitkän koulu päivän jälkeen mennä tallille ja miltein jo pimeessä lähtä poneja ajamaan, vaan nyt saa ajaa niin aikaisin kuin huvittaa eikä tarvitse kiireellä tehdä kaikkia juttuja että ehtii ajamaan ennen pimeän tuloa :D


Juan Palo PointPonit menivät kaikki ihan hyvin, jopa Jowin ja Veeran yhteistyö alkoi sujua hieman paremmin ja pääsivät jo ihan hyvää vauhtia menemään. Vallu oli toissa kerralla lenkillä alku matkasta ihan hyvä, mutta lopussa alkoi vähän ketkuilla ja piti vähän muistuttaa mitä siellä kärryjen edessä oikein tehdään, ja eilisellä lenkillä mentiinkin niin hyvin ja reippaasti eteenpäin että! Taitaa olla pojalle tulossa uhma ikä!
nicos Du Point
Viime torstaina pääsin laina-ohjastajan rooliin Kouvolan raveissa. Aisojen välissä pitkästä aikaa Masi, eli B.A. Samwise.  Ruuna oli vaihtanut omistajaa, ja uudessa paikassa sitä oli vaan ajeltu hissukseen, eli siihin nähden saa olla suoritukseen ihan tyytyväinen, kun kuitenkin uusi ennätys tuli :)
Masin kanssa päästiin hyvin liikkeelle ja matkalla kirittiinkin aika kovaa, viimisessä kurvissa ajattelin että saatettaisiin päästä jopa kolmen porukkaan, sen verran kovaa ja hyvin päästiin sisäkautta etenemään, mutta loppusuoralla poni sitten lopetti kesken eikä päästy kuin sijalle kuusi, mutta hyvä aika kuitenkin tauolta ja uusista käsistä! 
Kaikille poneille on kasvanu hirveet karvat kun on jo niin kylmää!


Kossi- söpö poni

Voi olla että laittelen tänään ottamiani kuvia vielä pariin seuraavaankin postaukseen, sen verran monta niitä tuli napsittua, vissiin tullut jo ikävä kuvaamista, kun ei ole päässyt sitä vähään aikaan tekemään :D
 Toivottavasti tämä postaus "innokkuus" näkyy myös tekstissä ja se laadussa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti