sunnuntai 10. elokuuta 2014

Vallu- Back in business

Heippa!
 Kesäloma lähenee uhkaavasti loppuaan, niin myös Vallulla, joka on saanut viettää koko kesän ihan vaan laitumella. Viime tiistaina Vallu joutuikin pitkästä aikaa töihin. Kuitenkin ennen lenkille lähtöä iskä laittoi Vallulle ihka ensimmäiset kengät etusiin. Vähä poika ihmetteli, että mikäs juttu tämä tämmöinen nyt oikein on, mutta antoi lopulta kyllä ihan hyvin kengittää.
Kun ihan uudet töppöset oli saatu jalkaan valjastin ponin ripeästi ja lähdettiin pienelle hölkkälenkille.
Hyvin meni ja nätisti poika hölkkäili.

Vallu


Perjantaina olin Orimattilassa lainaohjastamassa "Herccua" eli Kauisrannan Heculesta.
Tehtiin pieniä varustemuutoksia viime Jämsän startista, jossa ajoi Herccua ensimmäistä kertaa ja ne selvästi auttoivat.
40 metrin pakilta lähdettiin saavuttamaan ainutta edeltä lähtenyttä, ja ensimmäiseen kurviin mentäessä oltiinkin jo sen perässä. Takasuoralla sitten päästiin ohi kyseisestä ponista ja karistettiin takamatkojen ponit kannoiltamme. Loppusuoralla oli aikaa vähän himmailla, kun muut tulivat sen verran kaukana!
Herculle siis ensimmäinen voitto ja ennätyksestäkin lähti noin 5 sekuntia.

Herccu


Eilen kävin ajamassa sekä Kossin että Nallen, Kossi oli vähän tahmeahko, mutta Nalle tuntui tosi hyvältä! Iskä ajoi suomenhevosella kaverina, Nallella oli pitkästä aikaa laput päässä, niin johan tuli virtaa lisää, alkumatkasta poni jopa vähän painoi. Otettiin sitten tuo suora vähän reippaammin, ja heti kun iskä tuli vähän rinnalle/edelle vauhtia alkoi tulla, ihan käskemättäkin. Koko suora mentiin aikamoista vauhtia. Kun hiljennettiin hölkkään iskäkin sanoi että "meni aika kovaa!" :D
Hieno poika. Nallen kanssa käydään varmaan vielä hiitillä ihan tässä lähiaikoina ennen seuraavaa starttia, ehkäpä jo huomenna.

Nalle


Kossin ja Nallen kun olin saanut ajettua treenattiin Kossin ja Vallun kanssa vielä tiistaina olevia näyttelyitä varten. Kumpikin juoksi ja käveli hyvin, ja yllätyksekseni Vallukin malttoi seistä hyvin paikallaan. Toivottavasti malttaa tiistainakin.
Nyt ollaan menossa Axun  ja "Antin" (Large Point) kanssa Riihimäelle raveihin, siitä sitten mahdollisesti huomenna postausta että miten meni!

2 kommenttia: