keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kaikenlaista höpinää.

Moi!
Taas olisi luvassa postausta raveista. Minusta tuntuu että viimeaikoina ei ole oikein muita postauksia tullutkaan kuin listoja ja tuloksia raveista, mutta nyt on melkeinpä joka viikko ollut raveja ponien kanssa, joten niistä tulee sitten myöskin postauksia.

Mutta aloitetaas sitten viime sunnuntaista, oltiin raveissa Mikkelissä, jossa Kossi kävi juoksemassa, tai siis laukkailemassa. Lämmityksessä poni tuntui pirteältä, ja otti ihan hyvää pätkääkin, mutta startissa ei poni ollut sitten puoliksikaan yhtä hyvä. Kun voltista päästiin matkaan lähdettiin tasaista vauhtia etenemään, mutta melko piakkoin tulikin jo ensimmäinen laukka, ensimmäisessä kurvissa toinen laukka, kohta olivatkin jo takamatkojen ponit meidän rinnalla ja takasuoran ajan Kossi vastasi niille melko hyvin, kunnes tuli taas laukka, vielä tämänkin jälkeen laukkailtiin ja lopputuloksena oli hylky. Eli siis meidät hylättiin liioista laukoista, Kossi oli kyllä koko päivän oikein neiti, ja sen huomasi sitten radallakin. Mutta josko ensikerralla sitten paremmin!


 
Kossi juokseekin seuraavan kerran perjantaina Lappeenrannassa, 1600 metrin matkalla ja pakkia on 120 metriä.
Sitten lauantaina mennäänkin Vermon poniraveihin, jossa tulee kyllä olemaan aika hoppu, nimittäin mulla on siellä kolme omaa ponia, Jowi, Kossi ja Nalle, sekä sitten yksi lainaohjastettava, Masi.
Lämmityksien ja starttien välillä saan taas vähän juosta toisen ponin kärryiltä toisen ponin kyytiin, vähän niin kuin viimeksi Lappeen poniraveissa, mutta nyt on vielä yksi poni enemmän, noo, eiköhän siitäkin selvitä! :D
 
 
Axu odottelee sopivia sarjoja, ja parantelee kuntoaan. Maanantaina ajoin sillä muutamat kovemmat vedot, Iidan ollessa Nallen kanssa kirittäjänä. Yllätyin todella positiivisesti, pisti poika semmoisia vauhteja menemään että huhhuh!
 
Vallu viettelee kesää laitumella syödessä ja painimalla kavereiden kanssa. Jowi ja Nalle valmistautuvat lauantain raveihin ja ovat ainakin kotona tuntuneet ihan hyviltä.
 
Loppuun vielä tiedote uudesta tulokkaasta joka syntyi tiistai-iltana 20.5.
Safiiritar, "Saffu" varsoi komean orivarsan Vieskeristä. Tämä varsa ei kyllä ihmisiä pelkää, tulee reippaasti luo ja joka kerta on kova yritys purra, milloin kädestä ja milloin jalasta :D


 

3 kommenttia:

 1. Olis kiva jos joskus kertoisit teidän ponien viikko-ohjelmasta vähäsen.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Mulla on tuolta Vermosta jokaisesta sun ponista kuvia, joten onko sulla antaa jotain sähköpostiosoitetta mihin niitä voisin lähettää sulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Pinja.iltanen@gmail.com
   Olisi tosi kiva jos viitsisit laittaa niitä mulle! :)

   Poista