perjantai 9. toukokuuta 2014

Varsanäyttelyt ja hiitillä

Orlando Point
Heippa!
Pari viikkoa sitten perjantaina käytiin Kouvolan varsanäyttelyissä. Meiltä osallistui sinne kaksi varsaa 1- vuotias ori Orlando Point ja 2- vuotias ori Nicos Du Point.

"Olli" sai meidän yllätykseksemme I- palkinnon. Jos joku ei tiedä miten palkinnot näyttelyissä menee niin III- palkinto on huonoin, sitten III, III+,II- jne ja I on sitten paras palkinto.

Orlando Point "Olli"
Kaksivuotiaiden varsojen liikkeet sai esittää ajaen ja melkeinpä kaikki kaksivuotiaat taisivat niin tehdäkin. Niin myös meidän "Nico"
Nicos Du Point "Nico"


"Nico" sai myös hyvät pisteet niin liikkeistä kuin rakenteestakin ja se palkittiinkin puhtaalla I palkinnolla.
 P.S. Nico kävi viikko sitten torstaina Kouvolassa opetuslähdössä ja meni sen läpi aikaan 33,0

Viime lauantaina käytiin Aksun, Kossin ja Nallen kanssa hiitillä Kouvolassa.
Mukana olivat myöskin Annika ja Viksu. Kiitos vielä tytöt! :)
Vasemmalta: Kossi ja Viksu, Masi ja minä ja Nalle ja Annika

Ensimmäisessä hiitissä ajoin aivan uutta tuttavuutta, meidän tutun ponia ja kokeilin vähän että mitä vauhtia ruuna hölkkii. Annika ajoi Nallea ja Viksu sitten Kossia. Mentiin ensin pari kierrosta hölkkää väärinpäin ja sitten yksi 1100 metrin hiitti kilpailusuuntaan, Nalle ja Kossi menivät sitten sitä meidän tahtia.
Kossi

Tämän jälkeen hieman kävelyä varikolla ja minä vaihdoin sitten ponin Aksuun, kävin lämppäämässä sen ja sitten mentiin samalla tyylillä hiitti kuin edellinenkin. Aksu meni oikeinkin kivasti, etenkin loppusuoralla ja vauhtiakin oli oikein mukavasti :)
Aksu, tukka silmillä ja eikun menoks! :D
Sitten vein Aksun ja Kossi katoksille ja menin vielä ajamaan Nallella pari tuhannen metrin vetoa. Nallukka sai ainakin kunnon lämmittelyn kun sai mennä hitaampien ponien kaverina aluksi :D

Nallekin meni hyvin, kokeilin sillä ensimmäistä kertaa Raymond sekkiä, joka osoittautui melko hyväksi, vaikka vähän epäsopiva ja iso olikin, kun mun poni-raymondi oli Aksulla niin piti sitten käyttää hevosten omaa.
Matkalla pysähdyttiin sitten vielä ABC:llä syömässä.

Nyt alkaakin sitten kaikki "rästissä" olleet postaukset olla kirjoitettu ja aletaan pikkuhiljaa olemaan ajan tasalla. Loppuun vielä sen verran että sunnuntaina suunnataan Aksun kanssa Lappeenrantaan, toivottavasti ehditään nousta 60 pakilta, toiveissa olisi hyvä juoksu ja sijoitus. :)
           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti