torstai 10. huhtikuuta 2014

Vermo 9.4

Moikka! Eilen käytiin Nallen kanssa Vermossa raveissa, ihan ok päivä oli, mutta olisi kyllä voinut paremminkin mennä.


Lämmityksessä poni tuntui ihan normaalilta itseltään ja starttikin meni ihan hyvin. Päästiin toisella yrittämällä matkaan ja lähdettiin saavuttamaan edellä menevää. Nalle ei oikein edennyt sillä tavalla niin kuin olisi pitänyt, mutta saatiin etusuoralla sitten johto poni kiinni ja mentiin ohi.
Tässä vaiheessa tajusin miten hiljaa oltiin menty koska jo siinä kohtaa yksi takaponi tuli meidän rinnalle ja samantien myös ohi. Kun kyseinen poni oli mennyt meidän ohitse alkoi Nalle vasta tässä vaiheessa ihan tosissaan juosta, vauhtikin kiihtyi, pysyttiin sitten viimeiseen kurviin asti toisena mutta koska oltiin menty ihan liian hiljaa ensimmäinen 700 metriä oli takaponit päässeet jo liian lähelle ja jälleen yksi nopeampi poni tuli meistä ohi. Loppusuoralla tuli vielä yksi poni meidän ohitse, eli maalissa oltiin neljäntenä.
Startin jälkeen ei fiilikset olleet kyllä kovin hyvät koska mentiin niin hiljaa alussa että muut saivat meidät kiinni ja kuskikin (eli minä) oli vähän.. noh nukuksissa alkumatkan! :D Mutta kun äiskä kävi hakemassa tulospöytäkirjan ja sain tietää mitä aikaa mentiin, oli heti ihan eri fiilikset! Nimittäin vaikka alussa mentiin aivan turkasen hitaasti niin silti ajaksi tuli 2.09,4 ja ilman laukkamerkintää! Joka siis tarkoittaa että meidän on täytynyt tulla viimiset 500 metriä aikasta kovaa, ja ei me kyllä sitten voittaja ponista niin loppujenlopuksi hirveästi jäätykään!:)
Eilisessä startissa pääsikin meidän uudet kärryt testiin (kaksi edellistä starttia ajettiin lainakärryistä) ja oli kyllä aika hyvät, ja mikä tärkeintä oikeaa väriä. ;D

Hieno Nallukka <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti