torstai 17. huhtikuuta 2014

Ponioripäivät 2014!


Nyt on vuoden 2014 ponioripäivät ohi ja aivan mahtavan hieno kokemus oli! :)
Vaikka tuomarit ei meidän sporttisemmasta raviponimallista niinkään välittäneet saatiin silti se mitä lähdettiinkin hakemaan eli astutusluvat ja päästiin kantakirjaan!

Moni tuolla Ypäjälläkin taivasteli Röllin upeita jouhia joita oikein porukalla laiteltiin ja lakattiin lauantaina Ypäjällä.
Luonteesta ja käsiteltävyydestä Rölli sai kympin sekä yleisestä terveydentilasta ja ortopedisestä eläinlääkärin tarkastuksesta ysin.

Rakennearvostelu: Ori on tyypiltään korkeajalkainen ja kevyt. Oriilla on ilmeikäs pää ja hyvänmuotoinen kaula. Lanne on pitkä. Oriilla on pitkä lapa. Runko on kaita ja siinä on puutteellinen syvyys. Lautanen on luisu ja lyhyt. Etujaloissa on hento luusto ja polvet ovat pyöreät. Kinner on kiverä. Liikkeet ovat ahtaat. Käynti on tahdikasta. Ravi on aktiivista ja siinä on hyvä mekaniikka. Laukka on matkaa voittavaa ja rytmikästä.Lautakunnan päätöksessä luki mm: Hyvin liikkuva, tyypiltään kevyt ja korkeajalkainen ori, jolla on hyvät jouhet. Oriilla on käyttökokeen korvaavat ravikilpailutulokset.

Rölli oli ihan tosi innoissaan kun se pääsi laukkaamaan maneesissa vapaasti, ei kyllä tarvinnut paljoa hätistellä liikkeelle! :D

Laukanvaihto?Tukka vähän sekaisin :D
Rölli lähettää kaurapusuja kaikille shettis tammoille! ;)

2 kommenttia: