maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kouvola 13.4

Moikka! Tietokoneen korjaaja tulikin vasta tänään eikä torstaina niin kuin aluksi piti, mutta pääasia että tuli edes jossain vaiheessa ja koneet on taas kunnossa! :)

Elikkäs aloitetaas tämä kuulumisten "purkaminen" noin kahden viikon takaisista Kouvolan raveista jossa startissa oli Jowi ja Kossi, tämä ravi reissu oli minun mielestä erittäin onnistunut.

Jowi

Kossi ei ollut lämpässä kovin kummoisen tuntuinen, ihan perus Kossiltahan se tuntui, eli mikään ei viitannut normaalia huonompaan tai normaalia parempaan suoritukseen. Jowi sen sijaan oli lämmityksessä ihan hirveä! Kädet olivat kyllä niiiiiin hapoilla pikkuorhin lämmityksen jälkeen ettei mitään rajaa.
Jowi

Jowin startin aika koitti, päästiin voltista hyvin matkaan ja lähdettiin saavuttamaan edellä meneviä (lähdettiin siis 20 metrin pakilta) mutta sitten Jowi laukkasi eikä millään olisi halunnut tiputtaa takaisin raville. Kun kuitenkin sain ponin takaisin raville lähdettiin taas jahtaamaan edellä meneviä. Takasuoralla oltiin sijalla kuusi ja päästiin viidentenä juosseesta ponista sisäkautta ohi. Vikassa kurvissa tuli yksi nopeampi poni meistä ohi ja oltiin jälleen kuudentena, tämä paikka pidettiin loppuun asti, maalissa siis kuudentena (joka on tähän asti Jowin huonoin sijoitus) ja valitettavasti uudella ennätyksellä 3.00,4. Ennätys siis parani melkein neljä sekuntia!

Kossi

Sitten äkkiä autolle, Jowi Anun "harteille" ja itse pomppasin Kossin kyytiin,  muutama kierros hölkää varikolla, pari terävää pätkää ja esittelyyn let´s menoks!

Kossinkin kanssa päästiin yllättävän hyvin matkaan ja lähdettiin taas saavuttamaan edellä meneviä, (tällä kertaa pakkia oli 60m) etusuoralla ohitettiin pari ponia, ja kurviin päästiin etenemään hyvin sisäkautta, kun kaikille näytti ulkoradat kelpaavan :D

Ekan kurvin puolessa välissä sitten juututtiin  hetkeksi sisäradalle "pussiin" toisten taakse, mutta päästiin sieltä yllätävän hyvin pois. Ohitettiin taas muutama poni ja takasuoran lopussa oltiin sijalla viisi, vikassa kurvissa jo sijalla neljä ja ponilla kova vauhti päällä. Oltiin kipuamassa sijalle kolme, mutta sitten se tapahtui, laukka! Ja Kossin laukathan ovat yleensä aika pitkiä ja niissä se vauhti tippuu yleensä ihan nollaan, niin tälläkin kertaa ja yht´äkkiä oltiinkin taas sijalla viisi.

Tämän ainoan laukan jälkeen heitti Kossi pikkasen isomman vaihteen silmään ja kiri loppusuoraa semmoista kyytiä että huhhuh! Ehdittiin kivuta vielä hienosti kolmos sijalle, ja maalin jälkeen oltiinkin jo johtoponin rinnalla. (tosin siinä vaiheessa oli jo myöhäistä :D)
Kossiin olin enemmän kuin tyytyväinen, tamma kiri koko loppusuoran aina tallikurviin saakka 2.19 vauhtia! Ennätyskin parani melkein sekunnin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti