lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tämän viikon ravit part 1

Moikka! Nyt on sitten nekin ravit ravattu, ja ihan mahtava viikko kokonaisuudessaan! Laitan nämä kolmet ravit nyt kaikki erillisiin postauksiin niin ei tule sitten ihan hirveän pitkiä postauksia.
Aloitetaan keskiviikosta, jolloin oltiin Vermossa, mukana Kossi ja kolme hevosta.

Lämmitin Kossia hieman liian myöhässä, koska juuri ennen kuin olin menossa lämmittämään tultiin katoksille äiskää haastattelemaan telkkariin ja ottivat sitten Kossin siihen mukaan. Lämmitin kolme kierrosta sellaista reipasta hölkkää, eikä poni tuntunut oikein miltään.
 Lämpässä meinasi käydä myös pieni äksidentti, kun takasuoralla meidän ohitse tuli iso rekka, joka veti lanaa perässään. Se lähestyi takaa aika kovaa vauhtia ja Kossi rupesi koventamaan vauhtia, koska pelkäsi vauhdilla lähestyvää kovaa ääntä. Rekka tuli sitten ohi aika kovaa ja todella läheltä, Kossi otti äkillisen spurtin, ja kun rekka käänsi meidän eteen aika läheltä, otti Kossi äkkistopin, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä.


Lämpän jälkeen hetken aikaa seisotusta katoksilla ja sitten kokoontumisrinkiin ja esittelyyn.
Lähdettiin paalulta matkaan ja otettiin hetkeksi keulapaikka, mutta ulkopuolelta lähtenyt Jokimäen Citruuna tuli kyllä hyvin äkkiä hakemaan keulapaikan meiltä. Oltiin sitten viimeiseen kurviin asti sijalla kaksi, mutta loppusuoran alussa laukattiin ja yksi takamatkan poni tuli meistä ohi, oltiin kolmantena ja meidän rinnalla oli taas yksi poni ja kamppailtiin kolmos sijasta, mutta Kossi säikähti sisäkentän puolella ollutta kuoppaa ja loikkasi ulospäin ja hävittiin siinä kolmos sija. Maalissa oltiin siis neljäntenä.


1. PONILÄHTÖ KLO 18:10 A-PONIT TASOITUSAJO 1100 M VERMON HELMI P. 2.35.0 + 20 M/ 3,0 S P. 120 E.
Hevonen / Ohjastaja Aika Kerroin Palkinto Matka:rata
1. 4 Jokimäen Citruuna / Veera Pietiläinen 2.36,5 x 120 € 1100:4 Selostus / Video / TotoTV
2. 6 Kastanjegårdens Mitzy / Roosa Lindholm 2.28,1 x 60 € 1180:1 Selostus / Video / TotoTV
3. 2 Zandelion / Viivi Mattinen 2.42,1 36 € 1100:2 Selostus / Video / TotoTV
4. 3 Smedens Gossip / Pinja Iltanen 2.43,5 x 24 € 1100:3 Selostus / Video / TotoTV
5. 7 Emmeros Bambi / Nea Fresenius 2.34,2 x 1180:2 Selostus / Video / TotoTV
1 Extrapretty Aria / Tamara Skutnabb hll 1100:1 Selostus / Video / TotoTV
5 Golden Max / Suvi Saarinen hva x 1160:1 Selostus / Video / TotoTV
Väliajat: 2.39.0/Jokimäen Citruuna

Lähdön rangaistukset
Henkilö Hevonen Rangaistuksen syy Rangaistus Sakko Kilpailukielto
Suvi Saarinen Golden Max lähdön uusinnan aiheuttaminen (volttilähtö) Varoitus ohjastajalle
Pinja Iltanen Smedens Gossip laukkaavan hevosen varomaton ajo Varoitus ohjastajalle


En ollut ihan tyytyväinen koska poni oli jotenkin tosi "tahmea" eikä ravikaan ollut mitään silkkiä. Mutta odottavaisin mielin kuitenkin mietin lauantain starttia, koska yleensä Kossille on sopinut lyhyt starttiväli.

Ismolla ja Pikillä ei mennyt kovin hyvin, mutta sen sijaan Antti oli ihan Super! Juoksi elämänsä ensimmäisen mailin matkan, Moilanen käänsi sen ensimmäisen kurvin lopulla kolmannelle ja eteni todella kovaa vauhtia kuoleman paikalle, siitä nuorimies sinnitteli todella hyvin kolmanneksi ja meni uuden upean ennätyksen 14,1 ja meni samalla haamumaileri ajan. Nyt on Antilla 10 starttia ja kaikki ovat olleet kolmen porukassa.
Large Point "Antti"

Ideal Du Point "Ismo"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti