sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Moikka pitkästä aikaa! Viime postauksesta on kulunut jo yli viikko, ja vähän kaikkea on ehtinyt siinä ajassa tapahtua.
 Aloitetaanpa vaikka perjantaista, siis 7.3 perjantaista, silloin Axu-vauva kilpaili elämänsä ensimmäistä kertaa ollen toinen. Aika oli ihan hyvä ensimmäiseksi startiksi, mutta jotain hieman puuttui ponista, koska kotona se on mennyt semmoista kolmen minuutin kahta puolta.

Mutta jos ei muuta niin ainakin poika osasi olla  komeena ;)♥


 
 
© Salli Kotiranta
 

© Salli Kotiranta

Seuraavana päivänä eli lauantaina lähdettiin Kossin kanssa Mikkeliin. Rata oli ihan karseassa kunnossa, niin kurainen ja epätasainen kuin olla ja voi! Ravit jouduttiinkin keskeyttämään kolmen lähdön jälkeen rataolosuhteiden vuoksi.

Mutta sitten takaisin Kossiin, lämmittelyssä poni oli ihan hyvän tuntuinen ja volttaus paikoille mennessä otin vielä yhden pätkän ja siinä poni tuntui aivan mahtavalta!
Kossin kanssa lähdettiin matkaan takaa-ajajina, nimittäin lähdettiin kauimmaiselta pakilta ja yksin. Päästiin suht hyvin lähtemään ja saatiin yksi poni ohitettua jo ensimmäisessä kurvissa. Etu suoralla päästiin hyvin etenemään sisäkautta ja etusuoran lopussa oltiin jo sijalla kuusi, tässä kohtaa selostaja sanoi, että mikäli jatketaan samaa tahtia ollaan aika korkealla.
Mutta takasuoran lopussa laukattiin aika pahasti, ja jäätiin kärjestä aika paljon, kohta tuli jo toinen laukka, ja sitten kärki karkasi jo liian kauas voittoa ajatellen. Loppu suora tultiin hyvin ja ehdittiin vielä kiriä viidensiksi. Aika ei mikään päätähuimaava ollut, mutta se johtuu todella raskaasta radasta.
Mutta hienosti tyttö kipitti mutavellissä menemään! :)
Esittelyyn menossa

Sehän jopa näyttää yrittävän! :D


Ja sitten seuraavana keskiviikkona eli 12.3 mentiin Vermoon, mukana Nalle ja Jussi (Juan Pablo Point).
Nalle oli oikein hyvä kolmas tosi kovassa lähdössä! Sai olla kyllä tosi tyytyväinen poniin, harmillisesti tälläkin kertaa ennätys parani, ja nyt se kirjataan jo lukemiin 2.09,1

1. 1 Coruscate Casper / Verna Sankari 2.06,2   150 €1600:1 Selostus / Video / TotoTV
2. 5 Smedens Andiamo / Jenni Rautiainen 2.05,1   75 €1620:1 Selostus / Video / TotoTV
3. 6 Tolängas Rolando / Pinja Iltanen 2.09,1  45 €1620:2 Selostus / Video / TotoTV
4. 3 Mandarin Skott / Helmi-Aurora Kaukonen 2.10,9   30 €1600:3 Selostus / Video / TotoTV
5. 8 Elit Aria / Suvi Saarinen 2.03,0  15 €1720:1 Selostus / Video / TotoTV
6. 9 Charmgubben / Oona Kittelä 2.05,6  1720:2 Selostus / Video / TotoTV
7. 7 Ai.Ka. Musikant / Ada Massa 2.07,7  1700:1 Selostus / Video / TotoTV
8. 2 Kotimäen Felicia / Janina Vottonen 2.15,8   1600:2 Selostus / Video / TotoTV
9. 10 Kålmans Pyroman / Iida Viholainen 2.07,4   1780:1 Selostus / Video / TotoTV
  4 Ai.Ka. Awa / Roosa Lindholm Poissa   1600:4 Selostus / Video / TotoTV

2.07.0/Coruscate Casper 2.07.0 2.04.5
 


Myöskin Jussi tuli maaliin kolmantena omassa lähdössään.


Tässä on myöskin sää vaihdellut aika lailla, nimittäin koko viime viikon oli tosi lämmintä ja aurinkoista, melkein kaikki lumet oli jo sulaneet pois ja suurin osa kurastakin oli jo hävinnyt. Mutta sitten eilen kun aamulla heräsi ja katsoi ulos ikkunasta niin luntahan oli enemmän kuin koko talvessa on ollut! Ei,ei näin!

No onhan tässä tauon aikana tapahtunut vaikka mitä muuta, mutta tuossa oli nyt ne tärkeimmät, jotka olivat taas ravituloksia...

P.S. Nyt viime viikkojen aikana meillä on ollut aika paljon startteja ponien kanssa, mutta näillä näkymin ei tässä kuussa ole enää yhtään starttia meille, eikä ensi kuussakaan tainnut montaa olla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti