lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 7

Joulukalenterin seitsemännestä luukusta paljastuu minun suosikki blogini.
Tästä tulee luultavasti toinen, ellei jopa kolmaskin osa! :)

Aloitetaan raviblogeista.


                                                                         Hipi Niilo

Blogi kertoo 7-vuotiaan suomenhevosravurin kilpailemisesta sekä valmentautumisesta. Blogin toinen päätähti on 1-vuotias shettistamma, jonka tulevaisuus näyttää erittäin synkältä silmäsairauden takia.
Näiden lisäksi muut ravitallin hevoset ovat isossa roolissa tässä blogissa.
Blogin kirjoittajana toimii 16-vuotias lukiolainen, jolle blogissa esiintyvät hevoset ovat henki ja elämä. (teksti kopioitu blogista)                                                                     Kaikkein kauneinta

Tämä ravipainoitteinen blogi kertoo "kolmen muskettisoturin" arjen ylä- ja alamäistä. Kaksi shetlanninponia ja yksi lämminverinen, jotka odottelevat perheenlisäystä ensi keväälle, sillä toinen shetlanninponeista on jäänyt raviponitouhuista eläkkeelle ja on nyt kantavana. Kirjoittajana toimii lukion kakkosvuotta käyvä 17-vuotias tylleröinen Rovaniemeltä.

                                                                              Pullea Musta

Blogi kertoo 8-vuotiaan shetlanninponin Sörbys Zonatan elämästä, Mirka-omistajan näkökulmasta. Lisäksi blogissa vilahtelee muitakin Oonan tallikavereita, kuten meidän ylläpitohevonen Lobe! Sörbys Zonata, tutummin Oona, on ollut minulla omistuksessa syksystä 2011 lähtien ja sitä ennen puoliomistuksessa ja hoitoponina. Oona on monitoimiponi, ratsu ja raviponi. Minä hoidan ajamis-puolen ja pienemmät ratsastajat ratsastuksen :) (teksti kopioitu blogista)  (en saanut banneria kopioitua!)
                                                                 Team Karvakorvat
                                                       
Blogissa päätähtinä palloilevat kaksi raviponia. Toinen on 12-vuotias reilusti kokeneempi ylläpitoponi sekä 3-vuotias muutaman virallisen startin ja pari harkkarilähtöä juossut prinsessa. Blogin kirjoittajana toimii kohta 16-vuotias lukion ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö. Blogissa esiintyy välillä myös muitakin heidän hevosiaan ja eläimiään. :)
                                                                             Tejas Monsork
17 vuotias lukiolaistyttö kertoo raviponinsa Tejas Monsorkin elämästä, blogi on ravi- ja ajopainoitteinen, mutta nyt myös ratsastukseen liittyviä postauksia ,sillä ponista yritetään kuoria esiin ratsu :) Talliin on muuttanut myös toinen poni, noin puolivuotias russi varsa Razzman Wee.

17- vuotiaan Kouvolalaisen tytön blogi, jossa on asiaa niin kakuista, kynsistä kuin hevosistakin.
Blogissa seikkailee pääosin suomenhevos ruuna A.T. Vekkuli sekä shettis ruuna Aarteen Merihevonen.
23-vuotias porilaisopiskelija kertoo arjestaan nuoren gotlanninrusstamman ja hieman vanhemman puoliveriruunan kanssa. Russtamma Kurre kilpailee raveissa ja toimii ratsuna siinä ohessa, Leevi-ruuna taas treenaa kenttäratsun ura mielessä. (teksti kopioitu blogista)

1 kommentti:

  1. http://maxponi.blogspot.fi/2013/12/liebster-blog.html tuolta löytyis teille pien juttu! :)

    VastaaPoista