perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 20

                                                                             Vermon ravinuorten joululähtö II 2013

Viime sunnuntaina eli 15.12 Kossi oli startissa Helsingissä. Tavoitteena oli saada hyväksytty startti ja loppusuora ilman laukkaa.

Jowi oli meillä mukana ja ennen ravien alkua kävin sillä hieman ajamassa radalla, koska kotona oli treenipaikat hieman kovat. Jowi meni ihan hyvin ja käyttäytyi ihan asiallisesti.

Jowi

Kossia valjastaessa äiskä keksi että laitetaan ponille huput päähän jotta olisi sitten startissa hieman rauhallisempi. Koska en ollut ottanut omia huppuja mukaan niin käytiin lainaamassa sitten yhdeltä tallilta huppuja, ne antoivat oikein meidän väreihin sopivat, eli siniset huput, olivat kuulemma pienimmät mitä löytyi.

Esittelyssä

Lämmitin Kossia normaalia rauhallisemmin ihan tarkoituksella jotta sen saisi menemään rennosti ja rauhallisesti, kun viime starteissa on tyttö ollut vähän hätäinen, jonka takia on niitä laukkojakin tullut. Tällä kertaa lämmitin ehkä hieman liiankin rauhallisesti, koska kolmannen kierroksen aikana kuulutettiin että verryttely aika loppuu viiden minuutin kuluttua, joten en ehtinyt mennä hiljaisen hölköttelyvauhdin takia kuin kolme kierrosta radalla. ( normaalisti olisin mennyt 4-5 kierrosta ). Lämmityksen jälkeen mentiin hetkeksi seisomaan auton taakse loimet selässä. Hetken seisotuksen jälkeen mentiin kokoontumis ringin lähettyville, hölkkäiltiin hetki sekki auki jonka jälkeen sekki kiinni ja hieman reippaampia "herättely pätkiä". Sitten kuulutettiinkin jo ponit esittelyyn. Voltista päästiin melko hyvin matkaan ja saavutettiin ensimmäiseen kurviin mennessä edellä olleet ( lähdettiin siis 40 metrin pakilta ).

Sehän oikein lentää loppusuoraa! :D


Kossilla oli virtaa vielä palkintojen jaossakin.

Takasuoran lopulla oltiin jo kärkiporukan mukana ja Kossi oli kokoajan melko rennon tuntuinen.
Loppusuoraa tultiin sitten omaa vauhtia, ilman mitään kummempia kiireitä, maalissa oltiin kolmansia ajalla 2.39,8 ja mikä parasta ei laukka merkintää! Maalin kohdalla tyttö kylläkin otti pari hassua loikka askelta, mutta pysyi kuitenkin ravilla eikä toistanut viime kertaista maalilaukkaansa.
Aika ei ollut mikään ennätystä hipova mutta se ei haittaa, tyttö oli niiiin rento ja varma koko startin ajan ja se on tärkeintä, etenkin kun nyt viime startit ovat menneet ponin osalta ihan vaan hermoiluksi. Nyt kun jäi sekä ponille että kuskille hyvä kokemus ja maku suuhun olisi hyvä saada äkkiä joku startti, mutta ei näyttänyt olevan ensi kuullekkaan sopivaa sarjaa täällä lähistöllä... täytyy vielä katsella kilpailukutsua tarkemmin.Hieno tyttö <3

Koska tämä lähtö oli Vermon ravinuorten joululähtö saivat kolme parasta kunnia palkinnot ( pussukat jossa oli mm. suklaata ja karkkia ) sekä aivan ihanat joulu loimet. Tuollainen loimi mulla onkin jo ennestään koska pari vuotta sitten voitettiin kyseinen lähtö Kossin kanssa, nyt on sitten kaksi ihan yber söpöä ja jouluista loimea, ehkä sitä raaskisi alkaa toista käyttämään muuallakin kuin vain huoneen seinällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti