sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 15


Lempi blogini part 2.

Ratsastus-/ muut heppablogit.


                                                                             
                                                                             Bon Bon


Blogin kirjottajana toimin minä, Pinja kohta 15-vuotias Kuopiolainen tyttö. Olen harrastanut ratsastusta kokonaiset 9 vuotta ja blogi onkin saannut nimensä sekarotuisen poni tamma Bon Bonin mukaan. Bon Bon eli tutummin Lilli on minun ensimmäinen poni ja se on ollut minulla kokonaiset 4 vuotta. Asun perheeni kanssa maaseudulla ja pihassamme on pieni kolmen hevosen talli, Lilli asuu siinä siskoni hevosen Voiton kanssa. Olen kilpaillut Lillin kanssa jo monta vuotta ja poni onkin toiminut hyvänä opetusmestarina. Tällä hetkellä monien hyvien kisojen ja suoritusten jälkeen Lilli on siirtynyt kevyemmälle käytölle ja pikkusiskoni opetusratsuksi. Pidän ainakin talven ajan pientä lepoa/taukoa ratsastelusta, mutta pitää sitten katsoa mitä jatkossa on luvassa blogin ja heppailun suhteen... ( teksti kopioitu blogista )
                                                                         Voitto kotiin


Minä olen 16-vuotias tyttö Kuopiosta ja kerron blogissani minun ja hevoseni Voiton arjesta. Minusta voit lukea lisää täältä. Pidän myös toista blogia, josta voi lukea enemmän minun kuulumisia.
Voitto on 11 vuotias Hollanninpuoliveri ruuna. Voitosta voit lukea lisää täältä.
♥ Kilpailemme esteratsastuksessa aluetasolla 90-100cm luokissa. Valmentaudumme aktiivisesti esteiden lisäksi kouluratsastuksessa.
♥ Voitto ja siskoni poni Lilli asuvat meidän omassa, pihallamme olevassa tallissa. Lue lisää Lillistä täältä
 ( teksti kopioitu blogista )


                                                      Sophia Backlund, Zerleone & Hilton


Tervetuloa sivuilleni. Olen Sophia, Vaasalainen kouluratsastaja ja oikeustieteen opiskelija. Minulla on kaksi hevosta, Zerleone joka on 04-syntynyt KWPN ruuna jonka kanssa kilpailemme Intermediaire 1-tasolla ja tulevaisuudessa tähtäämme GP-luokkiin, ja Hilton joka on 06-syntynyt SWB-ruuna jonka kanssa kisaamme va B-tasolla ja tähtäämme ensi vuodelle (2014) PSG-tasolle. Blogissa kirjoittelen lähinnä hevosteni treeneistä ja kisoista!
( teksti kopioitu Sophian sivulta )


                                                                  Once upon a Time

15-vuotias tyttö kirjoittaa hevosharrastuksestaan Once upon a Time -nimiseen blogiin. Teksteissä pääsääntöisesti seikkaili ylläpitohevoseni, 11-vuotias ruotsalainen kylmäveritamma Lobe. Lopetettuani Loben ylläpitämisen olen etsinyt uutta hevosta, muttei vieläkään ole tärpännyt...
Nyt kirjoitan blogiin siskoni Oona-shettiksestä sekä Nappi-suokista, jolla maastoilen pari kertaa viikossa.
( teksti kopioitu blogista )
                                                                        Jenni & Discover

Arkea oman herrasmies lämminverisen Ykän kanssa niin hyvinä kuin huonoina aikoina.
Ratsuhommia ollaan painettu 2012 kesästä lähtien höystettynä niin onnen- kuin murheenkyynelillä, vakavalla- ja ei niin vakavalla treenillä ja kaikella siltä väliltä!( teksti kopioitu blogista )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti