perjantai 1. marraskuuta 2013

Tuloksia ja listoja

Heippa pitkästä aikaa! Viime postauksesta onkin kulunut jo reilu viikko!

Viime sunnuntaina oltiin Tikran kanssa Vermossa startissa, ei mennyt ihan nappiin, mutta ihan hyvä tauolta paluu startti. Sieltä tuli siis sijoitus viisi ja aika 2.18,2 elikkä noin sekunti jäätiin ennätyksestä.
Huomenna olisi tarkoitus lähteä taas Tikran kanssa starttiin, tällä kertaa hieman isompaan lähtöön, nimittäin russponien nelivuotismestaruuteen! Tuo lähtöhän on ryhmälähtö, toisin sanoen autolähtö, elikkä kaikki ponit lähtevät lähtöauton siivekkeiden takaa rinnakkain, kun yleensähän ponilähdöt ovat volttilähtöjä, eli mitä nopeampi ennätys ponilla on sitä pidemmältä takamatkalta se lähtee, hieman jännittää miten poni menee auton taakse koska Tikrahan ei ole koskaan ollut autolähdössä, mutta toivottavasti ei kauheasti ainakaan jäädä heti lähdössä! Huomenna siis lähdetään siis tavoittelemaan suuskilpailu voittoa, mutta tyytyväinen saa olla jos kolmen porukkaan päästään, sillä vastassa on pari todella kovaa ponia.

Lähtölistat:
1 Coruscate Casper  /  Verna Sankari 1640: 12.15,2ke410 €
2 Princess Lisbeth  /  Ronja Röpelinen 1640: 22.31,1ke96 €
3 Minim Lu Art  /  Pinja Iltanen 1640: 32.17,6ke195 €
4 Vince Wee  /  Riku Rikala 1640: 42.22,1ke250 €
5 Kumlaby Modul  /  Elina Pakkala 1640: 52.19,3ake2.06,2ke745 €
6 Theobald  /  Heidi Vuori 1640: 62.34,1ake2.33,9ke200 €

Omille poneille kuuluu ihan  hyvää, Röllillä olen ajanut vain hiljaista hölkkää joka toinen päivä ja Kossilla sitten hieman reippaampia lenkkejä. Eilen Kossi yllätti mut ihan täysin, vaikka tarkoitus ei ollut mennä mitään täysiä, niin silti Kossi meni ihan omasta halustaan ( <- okei, tuo nyt ei ollut mikään uusi juttu) ja todella hyvällä tyylillä sekä rennosti, eikä haparoinnut tai laukannut kertaakaan. Tuon lenkin jälkeen olin kyllä yhtä hymyä :) Jowi ja Aksu ovat liikkuneet säännöllisen epäsäännöllisesti, Jowin kanssa olisi nyt tavoitteena saada vielä edes yksi startti tämän vuoden puolella... Nyt on joillakin mun poneista jo hokkikengät, mutta ei kuitenkaan vielä kaikilla. Niin se talvi vaan tulee, kauheeta vauhtia, nytkin on jo Marraskuu, hui!

Huomisesta ajattelin kuvata mydayn, mutta ei se taida onnistua, koska en saa ketään kaveria mukaan, joka voisi kuvata silloin kun itse en pysty.
Ja pahoittelut kuvattomasta postauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti