lauantai 30. marraskuuta 2013

Nakupellejä kaksinkappalein.

Jowi ja Kossi pääsivät tällä viikolla karvoistaan. Vaikka olin vähän aikaa sitten vielä sitä mieltä että karvat jätetään kaikille poneille. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen että jos noita aikoo viedä jonnekkin starttiin muiden näkyville niin onhan se sitten paljon siistimmän näköistä kun ei ole ihan hikinen ja takkuinen pitkä karva yllään. Lisäksi myös kuivattaminen ajon jälkeen on paljon nopeampaa ja helpompaa.
Kossille tämä oli elämänsä kolmas klippaus, Jowille puolestaan ensimmäinen. Jowi käyttäytyi ihan asiallisesti siihen saakka kunnes piti ajella karvoja jaloista ja mahan alta. Siinä vaiheessa tarvitsi jo pitää vähän huulesta kiinni kun alkoi tekemään mitä ihmeellisimpiä loikkia.


Kossi vaaleni jälleen aika paljon kun karvat lähtivät, Jowilla ei ihan niin isoa eroa tullut :D
Kossi ennen


 
Kossi jälkeen


Tänään käytiin Kossin ja Jowin kanssa Kouvolan radalla hiitillä. Kumpikin meni ihan hyvin. Jowilla ilmeni hieman kengityksen kanssa uusia juttuja joita kokeillaan sitten seuraavassa startissa. :)

 

Kossi tänään hiitillä

 

Jowi tänään hiitillä
 
Jowi


Kuten kuvista näkyy oli vielä puolenpäivän aikoihin ihan normaalit hiekkakelit. Neljän aikaan kun sitten kotona mentiin Iidan kanssa ajamaan Rölliä ja Aksua niin alkoikin satamaan lunta. Sitä tulikin sitten ihan kunnolla parikin tuntia. Nyt sitä on jo aika paljon. Toivottavasti tuo nyt ei vaan sula pois niin tulisi se talvi viimein tännekin.

Kaikki hiittikuvat © Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti