sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Linkkaa Blogisi -Suosikit

Linkattuja blogeja tuli vain kaksikymmentä, mutta hyvä että tuli edes se määrä. Lifestyle blogeja sekä heppa blogeja tuli kutakuinkin saman verran.
Tässä ovat nyt minun suosikkini niistä! :) Ja nämä eivät ole missään paremmuus järjestyksessä!


                              Lifestyle

  
                                                                     Kukkanen´s
17 vuotiaan lukiolaisen lifestyle blogi, erikoisella tyylillä ja musta/pinkillä tukalla varustettuna! Blogista löytyy paljon juttua. mm. meikkailuun ja päivän asuihin liittyen :)Blogia kirjoittelee 15 vuotias tyttö Elisa, Kaustiselta . Blogissa on hienoja kuvia ja hyvää tekstiä.

                                                            The Photos On My Wall
18 vuotiaan tytön kuva (?) painoitteinen blogi.

    
                                                                   KiiaKristiina
Blogia raapustaa Kiia niminen tyttö. Blogissa sekoittuu lifestyle ja hevoset.


                                                                  Hevoset                                                                  Kaikkein Kauneinta
Tämä ravipainoitteinen blogi kertoo "kolmen muskettisoturin" arjen ylä- ja alamäistä. Kaksi shetlanninponia ja yksi lämminverinen, jotka odottelevat perheenlisäystä ensi keväälle, sillä toinen shetlanninponeista on jäänyt raviponitouhuista eläkkeelle ja on nyt kantavana. Kirjoittajana toimii lukion kakkosvuotta käyvä 17-vuotias tylleröinen.

Laitoin vanhan bannerin, koska uutta ei saanut kopioitua.
                                    
                                                                       Team Karvakorvat
Blogissa päätähtinä palloilevat kaksi raviponia. Toinen on 12-vuotias reilusti kokeneempi (vähän päälle 90 starttia) ylläpitoponini sekä 3-vuotias yhden virallisen startin ja pari harkkarilähtöä juossut prinsessa. Blogin kirjoittajana toimii kohta 16-vuotias lukion ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö. Blogissa esiintyy välillä myös muitakin heppojamme ja eläimiämme :)

                                                                            Huckleberries

Tervetuloa lukemaan Huckleberries-blogia! Blogia ylläpitää 12-v tyttö Etelä-Suomesta, nimeltä Suvi. Blogissani kerron enimmäkseen hoitohevosestani SG Huckleberrystä (Hucklesta). Ratsastusta olen harrastanut vähän yli vuoden ja Hucklea lähes vuoden. Harrastan ratsastusta ratsastuskoululla sekä hoidan Hucklea siellä neljänä päivänä viikossa (ma,ke,to,pe). Blogiin tulee pääsääntöisesti hevosaiheisia postauksia. Blogiin mahtuu Hucklen lisäksi paljon muitakin hevosia! Blogissa nähdään toki myös lifestylepostauksia, videoita, erikoispostauksia sekä paljon muuta! Jos yhtään kiinnosti, niin jääthän seuraamaan arkeani yli 100 muun kanssa!
                                                   
                                                                  Tejas Monsork

17 vuotias lukiolaistyttö kertoo raviponinsa Tejas Monsorkin elämästä, blogi on ravi- ja ajopainoitteinen, mutta nyt myös ratsastukseen liittyviä postauksia ,sillä ponista yritetään kuoria esiin ratsu :)

Tuossa olivat minun suosikkini, nyt menenkin tästä lukemaan huomiseenn Ruotsin kokeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti