keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kuulumisia + paljon kuvia

Nyt olisi vuorossa ihan tavallinen kuulumis postaus.
 Sunnuntaina käytiin Iidan kanssa heittämässä ihan vaan muutaman kilometrin kävelyt Röllillä ja Kossilla, kokonaisuudessaan ravattiin lenkin aikana ehkä noin neljäsataa metriä? Koska joka paikka oli aika kova koska oli pakkasta. Meille tuli muuten Ensilumi viikonlopun aikana, mutta maanantaina se sitten jo lähtikin.

 Eilinen päivä meni koulussa istuskellessa ja kotiin pääsyä odotellessa, ( meillä alkoi muuten eilen syysloma! Jee nyt saa olla kolme päivää + vikonlopun ilman koulua )ja tallilla ollessa. Iskä sai laitettua edellis lenkillä tippuneen kengän takaisin Kossille. Kossista räpsittiin jotain epämääräisiä kuvia, rakenne kuviakin yritettiin saada, mutta ei tyttö oikein malttanut seistä paikallaan. Kun oltiin Kossia hetken aikaa kuvailtu menin ajamaan sillä. Ajon jälkeen hoidin sen pois ja tein ilta tallia.
"En seiso!"

"No ehkä mä hetken voin seisoa.. mutta en varmana laita korvia pystyyn!"
Tänään olen auttanut porukoita tallilla, valjastellut ajohevosia valmiiksi, purkanut, loimittanut, ruokkinut, hakenut sisään ja vienyt ulos. Röllin ja Jowin kävin ajamassa. Jowilla mentiin hieman reippaampi lenkki ja Röllin kanssa mentiin vaan semmoista hiljasta hölkkää, humputeltiin vaan :)

Jowi lenkille lähdössäRölliNyt tulevana sunnuntaina mennäänkin Helsinkiin  ajelemaan kilpaa Tikran eli Minim Lu Artin kanssa :)

Oliko kuvia teidän mielestä liikaa? Miten te lukijat olette syyslomaanne viettäneet?

2 kommenttia: