torstai 3. lokakuuta 2013

Heissan!

Heippa pitkästä aikaa! Postaustaukoa on tullut jo reilu viikon ajalta, mutta siihen löytyy kyllä ihan hyvä syy, nimittäin se meidän lomamatka josta olen täällä jo tainnutkin mainita. Tultiin siis tosiaan maanantaina kotiin, meni kyllä päivät ihan hirmu nopeasti, liian nopeasti...
Minun oli tarkoitus tehdä ihan matkalla jotain matkakuulumis postauksia, mutta sitten tuli (jälleen ) mutkia matkaan, jonka takia se sitten jäi tekemättä.

Mutta mitä kuuluu poneille?
No poneillehan kuuluu ihan hyvää. Huomaa kyllä että syksy on tullut ja talvi lähestyy kovaa vauhtia, kun ponien karvat ovat alkaneet kasvaa, toisilla enemmän, toisilla vähemmän, Jowilla jo hieman liikaakin. Kossille olisi tässä kuussa pari lähtöä, mutta katsoo nyt mennäänkö kumpaankin, riippuu ihan.. noh... kaikesta :D Jowillekin olisi yksi lähtö tässä kuussa. Rölli on nyt parin viikon huilitauolla ja saa vaan tarhailla, ajellaan kerran pari kävelyä. Aksua olen koittanut kovasti treenata että päästäisiin senkin kanssa joskus starttiin, nyt  näyttää jo hieman paremmalta! :)

Tulisipa tuo ihana vihreys jo takaisin :) Kesä meni liian nopeasti.
Kuvassa tämän kesän kolmas eli viimeinen varsa. Kuvassa n. viikon ikäinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti