lauantai 24. elokuuta 2013

Kuulumisia

Moikka "pitkästä" aikaa!
Poneja on tullut treenailtua enemmän ja vähemmän . Kossi on pitänyt vähän lomaa, koska on ollut hieman kipeä. Rölliä en ole kauheasti ajellut. Axulla on alettu treenaamaan voimaa.

Huomenna nokka kohti Kouvolaa! Nimittäin siellä ajan lainaohjastuksena Alsua (Alladin.n.) tavoitteiksi voisi asettaa että ei ihan viimeisiä oltaisi, ja että aika olisi alle 3 minuuttia! Meillä on siellä myös 4 hevosta. opetuslähdössä numero 1 Mr Point,  5 lähdössä numero 8 Intensive Point, 7 lähdön numero 2 Ideal Du Point ja 10 lähdön numero 2 Jamie Point. Eli huomenna tulee olemaan pikä päivä, kun täytyy olla jo ennen ravien alkua paikalla, ja sitten on vieläpä yhdellä hevosella loppupään lähtö. Toivotaan että kaikilla menisi hyvin! :)

Harjussa järjestetään ensi sunnuntaina joka vuotiset harjoitusravit, jossa on joka lähdön voittajalle palkintona silat! Ilmoitin Jowin sinne, mitään kummenpia odotuksia ei ole, koska Jowi ei ole kotona tuntunut oikein miltään, enkä kyllä ole sillä kovaa ajanutkaan. Ajan Harjussa myös Tikralla (Minim Lu Art), kovia poneja tulee varmasti mukaan, sillä tässä lähdössä on 5 sekunnin nousu!!!! Joten Tikraa 17 sekuntia nopeammat pääsevät niinkin läheltä kuin 80 metrin pakilta, ja matkana on vieläpä kaksi kierrosta. Huhhuh! Mutta onneksi nämä on vaan harkkarit, joten ei tule mitään merkintää kilpailukirjaan (siis Hippokseen) Tikran kanssa lähdetään hakemaan hyvää aikaa, ja ehjää, mieluiten laukatonta starttia. Ja ennenkaikkea kokemusta ponille, kun kyse on kuitenkin nuoresta, ja aloittelevasta ponista.
Listoja Harjuun ei ole vielä tullut, vaikkakin ilmoittautuminen loppui jo eilen, mutta pistän ne tänne sitten kun tulevat.

Pahoittelut kuvattomasta postauksesta, en vaan millään jaksa siirtää kuvia koneelle. :D

2 kommenttia: