tiistai 13. elokuuta 2013

First school day

Kello herätti klo 6.25. Olin ihmeen pirteä, vaikka ilta vähän venyikin ja olen tunnetusti aika huono heräämään aikaisin aamulla ;D
Sitten kömmin alakertaan, söin, vaihdoin vaatteet, olin hetken koneella, laittauduin, ja sitten kello olikin jo varttia vaille kahdeksan. Menin sitten tallille ja vein pari hevosta ulos ja annoin aamu kaurat poneille. Sitten iskä heitti mut pysäkille. Koulussa bussi oli joskus kaksikymmnetä vaille yhdeksän. Kolme ensimmäistä tuntia oli luokanvalvojan tunteja.
Kaksi viimeistä tuntia oli lukujärjestyksen mukaisia. Kahdelta sitten koulu loppui ja bussi oli mun pysäkillä joskus puoli kolmelta, ja siitä sitten pyöräilin kotiin.
Sen jälkeen vaihdoin vaatteet ja söin. Mulla oli ihan hirveä nälkä, koska en syönyt kouluruokailussa muuta kuin leipää, koska ruokana oli kaalikeittoa, yök!
Sitten meninkin tallille.

Vinning "Kingi" Wee


Toissapäivänä ajoin Jowilla ja Kossi oli peräponina, mentiin noin kuusi kilometriä hölkkää, tai no Kossille se oli hölkkää ja Jowille reipasta hölkkää :D Meni ihan hyvin, Kossi tosin ei tainnut kauheammin tykätä Jowista, vaan luimi sille koko ajan. Kerran yritti myös puraista, kun Kossi pääsi välillä juoksemaan myös rinnalla, mutta ei kuitenkaan niin lähellä, että olisi yltänyt Jowia puremaan.

Huomena olisi suunnitelmissa ajaa Axulla :)

Olisiko teillä postausideoita??? Laittakaa niitä tuohon alempana olevaan kommentti poksiin! :)

2 kommenttia:

  1. tee videopostaus :D vaikka joku tallinesittely, my day tai jotaa muuta löpinää ;D

    VastaaPoista
  2. Voin joku kerta tehdäkkin ;D yhen my dayn olenkin jo tehnyt, mutta se vähän epäonnistui.

    VastaaPoista