maanantai 17. kesäkuuta 2013

Heiissan!

Nyt kone taas toimii niin pääsee taas postailemaan :)

Viikko sitten sunnuntaina käytiin siis tosiaan siellä hiitillä Jowin kanssa.
Lähdettiin jo aamusta matkaan, ja radalla oltiin joskus yhdeksän maissa. Äiti ajoi ensin "Jussilla" oman hiittinsä, ja sillä välin minä valjastelin katoksilla Jowia, kun äiskä tuli Jussin kanssa radalta, ja lähti kävelyttelemään sitä lähdin katoksilta ajamaan vähän varikolla kävelyä. Hyvin päästiin katoksilta yksikseenkin lähtemään. Varikolla kävelytin ja hölkkyytin pari kiekkaa katosten ympäri ja sitten radalle.

Radalla menin pari kiekkaa hölkkää, jonka jälkeen kävin katoksilla katsomassa olisiko äiskä jo pessyt ja hoitanut Jussin, jotta äiskä voisi sitten sekkarilla tulla ottamaan aikaa.
Menin sitten radalla vielä yhden kierroksen hölkkää, jonka jälkeen äiskä tuli maali paalun kohdille ottamaan aikaa. (itselläni oli siis timeri ja äiskällä sekkari).
Mentiin kaksi 1100 metrin pätkää. Ensimmäinen mentiin 3.17 vauhtia ja toinen 3.10 siis noi on kokonaisaikoja.
Ihan tyytyväinen olin kyllä, ainut mikä oli vähän huonompi juttu oli se kun mentiin noita kierroksen vetoja, niin poni otti ainoastaan loppu suoran "tosissaan", muutoin se vaan hölkötteli 3.15 vauhteja, kun taas loppu suora tultiin 3.00-3.05 vauhteja. No mutta josko se siitä iän ja kokemuksen myötä ;)

Viime keskiviikkona Sari tuli hieromaan muutaman meidän hepan, ja Röllin, vähän jumi kohtia sieltä löytyi, ja sain tarkat ohjeet miten hoidan ponin ennen ja jälkeen ajon :)
Röllistä puheen ollen, se on kyllä nyt niin pirteä että huhhuh! Eikä pelkästään ajaessa.

Rölli nauttii hieronnasta.
(kännykkä laatu)keskiviikkona kävin myöskin Kossin kanssa kävely-hölkkä lenkin Hevossaaressa/Lauanniemessä.
Matka seurana meillä oli russi, joka oli mukana ratsain.
Kossi

Kännykkä laatu

Kännykkä laatukänny laatu
Eilen vietettiin mun synttäreitä... no mutta ei mulla nyt oikein mitään muuta kummempia.


Niin ja huomenna olisi tarkoitus lähteä yhden kaverin kanssa Hesaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti