lauantai 4. toukokuuta 2013

Ravia, ravia ja vielä kerran ravia.

Sunnuntaina Käytiin ponihiiteillä tässä tuloksia sieltä

Sijoitus nro Nimi matka min sek

 1. 1 Smedens Axl Rose / Pinja Iltanen 1100:1 3.22,3


2. 9 Minim Lu Art / Pinja Iltanen 2220:2 2.37,4


1. 2 Smedens Gossip / Pinja Iltanen 1120:1 2.44,8 x


1. 2 Smedens Jon Bon Jowi / Pinja Iltanen 1100:2 3.23,5 xAxuun olin kyllä ihan tyytyväinen, vikassa kurvissa poika hoksasi varjot ja sehän jos mikä oli pelottavaa! Hyvä ettei poistuttu radalta, kun piti loikata pelottavia varjoja pakoon :D Mutta sitten vähän ryhdistäydyttiin ja hölköteltiin maaliin asti. Poika meni melkein koko matkan korvat pystyssä, niin kuin kuvista näkyy. Uusi tuttavuus Tikra, oli myös ihan ok, ihan totta se ei tehnyt, mutta paransi kuitenkin viime kertaisesta hiitistä, aika parani rutkasti.

Kossi oli mielestäni aika huono, itsehän en ehtinyt sitä lämmittää, vaan Iida kävi sen sitten lämmittämässä, ja lämpässä kun ei tyttöä yhtään herätelty, niin se meinasi sitten, että eihän mun nytkään tarttee mennä!

Jowi vaan huuteli ja kiemurteli, oli paljon huonompi kuin viikkoa aikaisemmin hiitillä, aikakin oli 13 sekuntia huonompi.

Kaikkein tyytyväisin olin kuitenkin Axuun, poika itseasiassa vähän jopa yllätti minut :)


Torstaina käytiin sitten Kossin kanssa Kouvolassa, ja tamma oli melko helpossa lähdössä, viimeaikaisiin lähtöihin verrattuna. Välillä otti tosi hyvin vauhtia, mutta otti sitten possu laukan, ja sitten taas otti vauhdilla muut kiinni, mutta sekosi taas laukalle, vielä loppusuorallakin piti laukata :/
Maaliin tultiin sitten viidentenä ajalla 2.41,3.

Tänään käytiin Tikran kanssa katselemassa Lappeenrannan ravirataa, mitään kummoisempia odotuksia ei ollut omistajalla, valmentajalla, eikä kyllä minullakaan.
Tyttö kuitenkin yllätti meidät kaikki.

6. 2 Minim Lu Art / Pinja Iltanen 2.33,3 2100:2 Selostus / Video
Taustavoimat olivat todella tyytyväisiä, ja niin olin kyllä itsekkin, ei tiputtu pahemmin porukasta, ja aikakin tippui reilu viikon takaperin olleesta hiitistä.
Ravata tämä tyttö kyllä osaa! Ei laukkaa sitten millään ( kop kop kop ) eikä kyllä haparoikkaan.
Kesämmällä jatketaan.

Pistelen lisää kuvia myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti