lauantai 6. huhtikuuta 2013

Vermossa mennään!

 
Ihan huippu raviviikko takana parin meidän hevosen osalta,  maanantaina "Hiski" ( Tuli-Hisker) voitti kovalla loppukirillä Kouvolassa ja keskiviikkona "Jussi" (Juan Pablo Point) voitti vermossa keulasta. Kohtapuolin pitäisi tämän vuoden ensimmäisen varsankin syntyä, viime lauantaina oli laskettu aika! :D
No mutta siirrytääs sitten siihen olennaiseen asiaan eli poneihin, niinkun otsikosta jo voikin päätellä niin Vermossa mennään keskiviikkona, tällä kertaa Kossin kanssa, kova on lähtö, mutta ei ihmekkään, onhan se kuitenkin Vermon pikkufinlandia lähtö, ja palkintokin on normaalia isompi.
Voittoahan me tietysti lähdetään hakemaan mutta tässä seurassa olen kyllä tyytyväinen jos 4 sakkiin päästään :)

 
      
    
 
 
      
     
     
    
 
 
   
  
     
      
      
      
   
 
 
     
      
     
     
Meillä on täällä myös 3 vuotias koelähdössä ja yksi hevonen 6 lähdössä, toivotaan että myös ne menisi hyvin.
Iskä kengitti toissapäivänä Kossin ja etupäähän laitettiin kesäkengät, mutta takana on vielä hokit, elikkäs sellaisella balanssilla mentäisiin Vermossa.
Tänään ajoin kaikki ponit ja vielä yhden muun heposen. Jowi ja Axeli ovat nyt viikon verran asustelleet yötä ulkona, koska meillä on tallin perällä 2 isompaa varsomis karsinaa, ja talven yli Jowi ja Axu on asustelleet toisessa niistä ja nyt kun se siitostamma tuli sitten tuolta tammapihatosta sisälle niin pojat piti pistää ulos, mutta hyvin ne ovat tuolla pärjänneet, kun niillä on katoskin.
Suunnittelin tässä päivemmällä että jos Kouvolan rata on ensi viikonloppuna hyvässä kunnossa niin mentäisiin ehkä silloin Jowin ja Axun kanssa ekaa kertaa tutustumaan isoon maailmaan, mutta saa nähdä nyt.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hei. ja anteeksi kun poistin edellisen kommenttini vahingossa :) Mutta siis katsoin, että hippoksen mukaan sinulla on myös Russ ori Vinnking Wee valmennuksessa.Miksi et kerro siitäkin? :)

    VastaaPoista
  3. "Kingi" oli minulla vain muutaman kuukauden,siksi en kirjoitellut juttuja siitä :)

    VastaaPoista