lauantai 15. joulukuuta 2012

Missä muruseni on?

Heräsin klo 7.35 söin, vaihoin vaatteet, otin ajokamppeet mukaan ja lähin tallille.
Tallille tullessanoi pistin Röllin heti ekana tarhaan, ja sitten aloin koota eilen valmiiksi laittamiani kamppeita ulos valjashuoneesta. Iida tuli sitten n. klo 8.40 ja puunattiin siinä sitten Kossi ja pistettiin letti ja loimet jonka jälkeen Iida haki Röllin sisään ja pistettiin se valmiiksi, jonka jälkeen kamat ja ponit autoon ja menoks!Meno matkalla tajusin et hippoksessa luki et poni lähdöt on klo. 13.05 ja 13.30, mutta sit kun katoin ohjelmaa niin siellä luki et 14.05 ja 14.30 joten pysähyttiin sitten tankaamassa jne.
Raviradalle saavuttiin joskus 20 yli 12 ja otin siinä sittenKossin ulos auotosta, kävelytin sitä vähän, ja rupesin valjastamaan, äiskä kävi sillä välin sisäänkirjotuksessa ja sitten meninkin jo lämmittämään Kossin, sillä aikaa Iida valjasteli Rölliä. Kossi tuntu lämpässä ihan normilta ja menin radalla 3 kierrosta ja pyrittelin vähän aikaa varikolla, jonka jälkeen kärrit Rökälle ja sit taas menoks. Röllin kanssa lämmitin 4 kierrosta ja sitten vaihettiin kärrit taas Kossille, ja siitä sitten esittelyyn! Lähtö uusittiin kolme kertaa ja sehän sopi meille, koska en ennen esittelyä ehtinyt yhtään ajaa ponia lämpöiseksi josta johtui sitten pomppuhölkkälaukat ja sijoitus oli sitten 5 vain sekunnin ennätyksestä! Olin ihan tyytyväinen, aikaan ja sijoitukseenkin, jos olisi ehtinyt enemmän ajaa ennen esittelyä niin poni olisi voinut olla mun mielestä korkeammallakin. Noh startin jälkeen sitten vauhilla kärrit Rökälle ja sen kanssa sitten vielä kaks kierrost radalla reippaampaa, ja sitten esittelyyn, lähdössä poni eteni välillä ihan hyvin mutta sitten tuli aina vaan laukka ja laukka ja laukka ja... maalissa oltiin 10 aikakaan ei kovin hääppöinen ollut.... :( Mutta startin jälkeen ajan ponskeilla aina takasuoralle asti ettei ne opi sitten aina siinä varikkokurvissa kääntymään, niin annoin Röllin taas mennä ja käskinkin sitä, niin se meni taas niin kovaa että, jalatkin kävi niin reippaasti, eikä edes laukannu! mrrrr.... se on nyt viimeseen 4 tarttiin menny aina startin jälkeen ihan superhyper hyvin, mutta ei sitten startissa senkään vertaa! Tänään kokeiltiinkin sitten vielä kivessuojia, eikä niistä ainakaan mitään haittaa ollut.

Laatu ihan pro!

laatu....


Hoidettiin sitten ponskit, pistettii autoon ja käytiin kahviossa ja Hevarilla ennen lähtöä. Kotona oltiin joskus puol kuus.


Kossi starttaa nyt sitten tässä kuussa EHKÄ vielä kerran ja sitten sille ei oikein olekkaan sarjoja.
Rölli taas puolestaan saa nyt vähän hengähtää ja joulun jälkeen alan sitä taas ajamaan ja ensivuonna sitten jatketaan sen kanssa, ja pari uutta ässääkin on Rökää varten hihassa ;)

1 kommentti:

  1. banneris olis valmis, löytyy täältä:
    http://diibadaabaaa.blogspot.fi/p/bannerit.html

    :)

    VastaaPoista