sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ponit telakalla....

Joo älkää kiinnittäkö huomiota tohon mun otsikkoon XD.
Oon nyt saanut palautetta mun hymiöiden käytöstä,käytän niitä muka liikaa! ja pah! No ei ees, oon kyllä itsekkin huomannut että käytän aikapaljon hymiöitä,joten yritän nyt vähentää niiden käyttöä.

No sitten siihen itse asiaan, josta toi outo otsikko vähän kertookin, eli ponskeilla oli eilen "huoltopäivä"  kävin ensin äiskän kanssa ajamassa Axulla ja Kossilla yhtä aikaa, mä menin Kossin kanssa edellä ja äiskä tuli Axun kanssa perässä, pikkunen tarpo ihan hyvin, ja aika reipaastikkin kaks vuotiseksi.
Kossin ja Axelin jälkeen kävin mun kaverin Iidan kanssa ajamassa Jowin ja se meni alussa semmosta perus "vauva" hölkkää, mutta lopussa äiskä tuli yhen meiän hevosen kanssa edelle hölkkäilemään ja sitten Jowi tajus et "hei! tossahan on kaveri,mä haluuuun ohittaa seeen!" ja sitähän se sitten yritti mutta ei oikein vauhti riittäny.
No sitten kun oltiin kaikki ponit ajettu niin alko se varsinainen "huolto",ekana pestiin Axu ihan kunnolla ja se olikin vähän kovempi urakka. Jonka jälkeen iskä raspas kaikkien ponien hampaat,ekaksi Röllin, jolta löyty pieniä piikkejä ,mut ne saatiin kyllä helposti pois, ja sen jälkeen oli Kossin vuoro jolla purukalusto oli ihan kunnossa.
Viimeisenä vuorossa oli Jowi ja Axeli, joille hempaitten raspaus oli vähän isompi urakka, mutta siitäkin selvittiin hengissä, ja pientä vikaa sieltä löytyi mutta ei kuitenkaan mitään hengen vaarallista. :)
Tänäänkin käytiin pikku pojat ajamassa, jottei kertyisi liikaa virtaa ja pojat alkaisivat saada kuntoa ja Kossi oli kaverina.
Valitettavasti mulla ei nyt oikein ole kuvia mutta laitan nyt jonkun kuvan tähän loppuun ettei ihan kuvaton olisi.


Joku vanha ravikuva Kossista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti