maanantai 8. lokakuuta 2012

Viimein...

Heiipsan! Mun oli tarkoitus postata perjantaina mutta emmä sitten jaksanutkaan, ja eilen oli sama juttu,mut sitten päätin et nyt mä kyl teen sen hemmetin postauksen, ei se niin vaikeeta voi olla! ;)
No en mä kylläkään muuta oikein tähän postaukseen nyt laita kun tulokset niistä Kossin ja Röllin starteista.

Eli siis Kossi oli torstaina Lahdessa,poni meni lämmityksen ihan normaalisti ja startti onnistui ihan hyvin, lähdettiin siis 20 pakilta samasta voltista lähti viisi ponia ja paalulla oli kaksi, Kun startti tapahtui päästiin hyvin liikkeelle mutta sisäpuolelta lähtenyt ponikin lähti hyvin ja mentiin siinä sitten rinnatusten, saavutettiin ennen ekaa kurvia paalun kaksikko ja mentiin niistä ohi, se mun sisäpuolelta lähtenyt siistyi johtoon ja me oltiin niitten rinnalla. "Prässäiltiin" siinä sitten koko matka, mutta taka suoran alussa tuli laukka, jossa hävittiin joku 20 metriä, mutta otettiin johto poni nopeasti kiinni ja prässäiltiin taas, mutta Kossi jäi aina seurustelemaan siihen rinnalle eikä halunnut mennä ohi :/ Ja vikassa kurviss sitten Kossilta hukku ravi ja se laukkasikin lyhyesti, ja sillä välin yksi takamatkan poneista saavutti meiät ja pääsi ohi, kun me oltiin taas kunnon ravilla niin alettiin saavuttamaan kahta ekaa valjakkoa mutta johto poni oli jo karannut senverran kauas ettei ehitty sitä saada enää kiinni mutta toisena olevalle hävittiin ehkä pään mitta.
Eli Kossi oli ihan hyvä 3 ajalla 2.26,7 eli ennätys parani 2 sekalla.
Ja Rölli oli Lauantaina Mikkelissä, auto lähdössä ja TODELLISESSA ylisarjassa! Samalta viivalta lähti sitä 4 tai 6 sekkaa nopeempia! Lämmitin tälläkertaa pari kiekkaa enemmän ja vikat puoltoista kiekkaa poni menikin ihan hyvin, mutta lämpän jälkeen Iskä päätti et otetaan ponilta taka kengät pois ja sitten itse lähdössä poni ei ottanutkaan kunnolla vauhtia ja sen takia aika on aikasta kehno.
Mutta tulipahan nyt sitten kokeiltua miten poni menee ilman takakenkiä. Ja tosiaan oltiin ihan liian kovassa ylisarjassa!

Rölli oli siis 5 ajalla 2.32,7

No nyt mä sitten viimein jaksoin tai noh viitsin tehä tän postauksen (jee!)
Toivottavasti nyt ei taas tuu semmosta viikon parin taukoa ennenku tulee seuraava postaus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti